fredag, desember 29, 2006

OPPSUMMERING AV ROCKE-ÅRET 2006!

Generelt sett så har detta året gått over all førventning. BBQ va egentlig bære meint som en intern sak mella oss kollegaer på Skånlandkollektivet. Vi skulle i utgangspunktet bære spelle på personalfæsta o.l, men responsen blei såpass bra at vi hadde løst tell å prøve oss litt ’ute’. Og takket være han Øystein og han Per og han Pål i BLÅTT BRYGG, og ho Agnethe på Pub1, så fikk vi sjansen til å vise oss litt frem i Harstad på Pub1’s Åpen Scene. Der fikk vi såpass gode tellbakemeldinge at vi bestemte oss førr å prøve å satse litt på opplegget vårres. Det e jo litt spesielt i vårres øya. Vi har prøvd å plukke ut låta som folk vanligvis ikkje høre ’live’, men som de likavel kan ha i si ega platesamling. I tillegg har vi jo ikkje trommis, og vi har prøvd å strippe ned låtan tell vårres akustiske oppsett. Vi syns sjøl vi har fått det bra tell, vi veit at det e flere av dokker dær ute som åsså syns det.

I og med at musikkmiljøet her på Evenskjer e veldig lite, så va det naturlig førr oss å søke mot Harstad. Miljøet der har hatt ord på sæ førr å være litt sært og internt, men sånn e det ikkje nu værtfall! Vi e blitt utrulig godt mottatt der, og har fått masse tilbud om å være med på førskjellige ting. Kan nevne kort Støttekonserten til David’s enke, Bluesfestivalen på Pub1, Blått Brygg’s Juleshow, osv…
Sistnevnte var en desidert høydare der vi delte scene med Ketil Stokkan, Randi Hansen, Tonje Unstad, Blått Brygg, KZ40, og det som ellers kunne krype og gå av kremen av Harstadmusikere.
Blått Brygg har vært et foregangsband og initiativtakera, og skal ha MASSE skryt førr at musikkmiljøet i Harstad blomstre igjen. Sist helg fikk han Øystein Drøsshaug i Blått Brygg Masters By Mario-prisen, og det va fullt førrtjent! Men de andre to i bandet, han Per og han Pål, må åsså klappe sæ sjøl på skuldra og ta en del av den prisen! We love you, guys!

Nu ska vi som nevnt tiliar hive oss i øvinga før vi hiv oss ’on the road again’, og vess dokker der ute har innspell, kommentara, ris og/eller ros, forslag tell nye låta etc, så ikkje nøl!!! Bruk hjemmesida vårres og skrik ut! Send en mail eller bære lægg igjen en beskjed i gjesteboka.

Så...Me dettan takke vi førr i år, å vi håpe inderlig at vi treffes igjen i 2007!

GODT ROCKAT NYTTÅR FRA OSS I B.B. QUEEN & THE RITALINOS!!!