onsdag, desember 06, 2006

Den ULTIMATE opplevelsen?!?

Wow!! Nu har æ og ho BB vært med på det heilt store… Vi blei kjent med guiden, han Jimmy, på Hard Rock Cafe i London, og han tok oss med på en runde vi aldri bli å glemme…

Han tok oss med ned i The Vault. Et bombesekkert rom på ca.20 kvadrat, fyllt med de mest fantastiske skattan…

Kæm har ikkje hatt løst tell å spelle litt på Jimi Hendrix sin Flying V, verdens dyraste gitar? Ho BB gjor det... lettare skjelven og med ærefrykt. Der va også sofaen hannes, med pute og pledd. Han Jimi har garantert stått i samme positur som ho BB, tusen ganga... Som dokker ser så va fotografen åsså litt skjelven…

Eller ka med å dræge nån blueslicks på Duane Allmans Fender Strat, som iflg han Jimmy, blei brukt tell å spelle inn introen tell Layla, sammens med han Clapton? Serienummer 0019!!!

Eller å klimpre på en av Jeff Becks Fender Esquires, 1954 mod?... som han Jimmy Page har ripa navnet sett inn i! Hmm… Eller å sætte sæ ned å lire av sæ en liten solo på Stevie Ray Vaughans Strat som han brukte på Texas Flood, eller på Keith Richards Gibson SG Custom Shop? Vi kunne føle og nesten ta på, (æ tulle ikkje!!) den ’auraen’ fra rockehistoria som strømma gjennom oss. (Den kom kanskje fra Hendrix’ sofapute, he-he…Det va hvertfall en viss aroma derfra...)

Det artigste va nesten at nu ligg det en memorabilia fra B.B.Queen & The Ritalinos der åsså! Han Jimmy fikk et plekter hos mæ, og det putta han inn mellom strengan på Jeff Becks Esquire!

Så vess dokker ska innom der en gang, så skit i gitaran og de andre remedian, og spør om å få se plekteret!

-Kane-

PS: Nu ska det sies at det blei lite konstruktiv gitarspelling... Kom nesten ikkje på nokka som helst, der æ satt som en fjott!